Creëer een oase van groen

Expert in gazonaanleg

Tuin en groenbeheer inverteerd geregeld. En dit in nieuwe duurzame machines voor groenbeheer en gazonaanleg in werkgang zonder afvoer van oude graszoden. Wij bij Frederiks Tom willen het milieu besparen en daarbovenop nog eens de totale kostprijs voor de klant te doen laten verminderen. Dit uiteraard met het behoud van een goed en mooi eindresultaat voor gazonaanleg regio Antwerpen

Met onze overtopfrees frezen wij in tegenovergestelde freesrichting van een gewone freesmachine. Dit heeft als voordeel dat oude graszoden ondergefreest worden en de goede grond boven komt te liggen. Met een rotoreg maken we dan weer u terrein gelijk én zaaien we dat in. Dit is tevens een mogelijkheid om een bedding te maken voor aanplantingswerken, rolgazon, aanleg moestuin en nog zoveel meer. Ook het maaien van hoog gras met een klepelmaaier nemen we voor onze rekening. Dit zowel voor kleine als grotere oppervlakten.

Wenst u meer inlichtingen te verkrijgen over onze aanpak van gazonaanleg? Contacteer ons dan vandaag nog en wij helpen u graag verder op weg.

Contacteer ons!
03 500 03 02